Slechte prestatie van Coutinho sinds zijn toetreding

Aston Villa speelde in hun laatste Premier League-duel met 1-1 gelijk tegen Nottingham Forest. Coutinho begon aan de wedstrijd en werd in de 65e minuut vervangen door Ince. Coutinho zat opnieuw in een dip en scoorde slechts 6,4 punten na de wedstrijd. Het optreden van Coutinho stelde Villa-fans teleur.

De 30-jarige Coutinho kwam deze zomer definitief over van Barcelona voor een transfersom van 20 miljoen euro. Tot nu toe speelde Coutinho dit seizoen in totaal 9 Premier League-wedstrijden voor Villa in verschillende competities, met 0 goals en 0 assists. Hij is een drie-geen-aanvaller.goedkope Cristiano Ronaldo Voetbalshirts

Coutinho, die een Vuilafstotende shirt draagt, is een schaduwspits. Hij speelde niet erg goed in Barcelona als vleugelspeler. Nadat Coutinho terugkeerde naar de Premier League en zich bij Villa aansloot, is zijn toestand echt anders dan in de Liverpool-periode, en het is dit seizoen nog erger geweest. 0 goals en 0 assists, wat funest is voor een aanvaller.

Het bovenstaande is het rapport over “Slechte prestatie van Coutinho sinds zijn toetreding” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *