Real Madrid denkt dat ze zijn bedrogen door Mbappé

Mbappé is de afgelopen jaren vele malen achtervolgd door Real Madrid en hij heeft diepgaand contact gehad met Real Madrid, maar hij koos er uiteindelijk voor om in Parijs te blijven. De Parijse ster zei ooit dat Real Madrid de club van zijn dromen was, maar hij zal misschien nooit zijn droom verwezenlijken om een Real Madrid Thuis shirt te dragen.

Deze zomer, nadat Mbappé’s contract bij Parijs afliep, was hij heel dicht bij een overstap naar Real Madrid, maar onder druk van alle partijen en Parijs gaf een lucratief contract, koos hij er uiteindelijk voor om zijn contract bij Parijs te verlengen.goedkope Cristiano Ronaldo Voetbalshirts

Naar verluidt heeft Real Madrid-president Florentino besloten Mbappé niet de kans te geven om voor Real Madrid te spelen. Hij dacht dat hij werd misbruikt door Mbappé in een Vuilafstotende shirt, die Real Madrid gebruikte om een supercontract te krijgen.

Het bovenstaande is het rapport over “Real Madrid denkt dat ze zijn bedrogen door Mbappé” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *