Manchester United ontvangt het bezoekende Tottenham Hotspur, maar Martial, gekleed in een goedkope Manchester United voetbalshirts, raakte geblesseerd in de wedstrijd van Manchester United tegen Everton. In de 29e minuut verliet hij het veld vroeg met een blessure.

Martial heeft dit seizoen achtereenvolgens een hamstringblessure en een rugblessure opgelopen en zijn fysieke conditie is zeer zorgwekkend. Maar in de 4 wedstrijden die hij speelde, scoorde hij 3 goals en 2 assists in 133 minuten, wat indrukwekkend was. Toen hij echter opnieuw geblesseerd raakte, kwam er abrupt een einde aan de vurige toestand van het spel en het tijdstip van zijn terugkeer is nog niet bekend.

Toen hij sprak over de integriteit van de opstelling, zei Ten Hag dat Martial, die een manchester united shirt ronaldo draagt, nog steeds niet kan spelen en dat de Fransman zeker zal worden uitgesloten van de selectie voor deze wedstrijd. Maar wat Ten Hag meer tevreden maakt, is dat de belangrijkste middenvelder McTominay weer gezond is en waarschijnlijk terugkeert voor deze wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *