Juventus wil Martial naar voren halen van Manchester United, maar Manchester United weigert te verkopen omdat de speler in de voorbereiding goed heeft gepresteerd en een belangrijk lid van de club is.

Juventus hoopt nog steeds aanvallers te introduceren, en coach Allegri hoopt dat de club aanvallende spelers kan aantrekken om de vuurkracht van het team te versterken. Twee spelers zijn al gespot door Juventus. Een daarvan is Morata, die een Juventus Thuis Voetbalshirt 2022 droeg maar nu terugkeert naar Atletico Madrid, en de andere is Manchester United-spits Martial.

Manchester United zei echter dat de Franse spits goed presteerde in de voorbereiding en een belangrijke speler was in het plan van coach Ten Hag.

Martial, die een duurzaam voetbalshirt droeg, werd vorig seizoen uitgeleend aan Sevilla en zijn prestaties waren gemiddeld. Na zijn terugkeer bij Manchester United kwam hij ook op de schoonmaaklijst. Met zijn uitstekende prestaties in de voorbereiding won hij echter het vertrouwen van Ten Hag. Ten Hag heeft bedacht hoe ze het beste uit Martial kunnen halen. Manchester United hoopt zelfs het contract van Martial te verlengen.Nieuw Manchester United voetbalshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *