Italië wint de Europacup! De lage kwaliteit van Britse fans, het vernietigen van faciliteiten en zelfs vragen om een rematch?

Op 7.12 versloeg Italië Engeland met 3-2 in een strafschoppenserie in de Europa Cup. Maar fans van Engeland zorgen ervoor dat mensen hun voetbalcultuur waarderen en tegelijkertijd hun lage kwaliteit zien!

Niet alleen vernielde faciliteiten, maar voerden ook extremistische afranselingen uit. Sommige Engelse fan-extremisten sloegen Italiaanse fans toen ze het zagen, en stonden er nog steeds op om met gedempte stem om genade te smeken. Na thuiskomst stuurde hij ook een “privébericht” naar zwarte spelers in sommige Engelse teams. Vooral Zak. De laatste straf was slechts een 18-jarige jongen. Mensen maakten fouten en paarden maakten blunders. Deed je dit niet als een klap voor een kind dat hard werkt? Durf jij in de toekomst een penalty te nemen?

Ik weet niet waarom Engelse fans willen rematchen. Dit is de Europacup. Ook al hebben we de wedstrijd verloren, we moeten onze tegenstanders respecteren en onze spelers aanmoedigen om onze inspanningen het komende jaar voort te zetten. De God Cup is eerlijk. Degenen die door kunnen naar de finale zijn de beste. Het team schaamt zich niet om te verliezen, maar je hebt zelfs om een ​​rematch gevraagd en je hebt de Spaanse fans tot het uiterste verslagen, wat echt onzin is!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *