Decatur moet zijn techniek verbeteren

De Belgische international Dequet Lare kwam deze zomer over van Brugge voor een transfersom van in totaal 35 miljoen euro. Tot nu toe speelde hij 9 wedstrijden voor het team dat AC Milan Thuis shirt droeg, waaronder 5 basisoptredens. Slechts 1 assist bijgedragen.

Hij maakte diepe indruk toen hij in de begindagen van de Serie A tegenover Udinese en Bologna stond, waarmee hij zijn uitstekende technische vaardigheden liet zien. Maar toen ontbrak zijn optreden aan continuïteit en kreeg onvermijdelijk kritiek.goedkope Cristiano Ronaldo Voetbalshirts

Decatur’s schietvaardigheid op lange afstand in een Vuilafstotende shirt moet nog worden verbeterd. Decatur had vorig seizoen 18 goals en 11 assists in Brugge, maar hij moet zijn eerste doelpunt nog maken voor de Rossoneri, voor Juventus in de Serie A en Chelsea. De cruciale Champions League-strijd wordt een belangrijke test voor hem.

Het bovenstaande is het rapport over “Decatur moet zijn techniek verbeteren” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *