Volgens bronnen zal Arsenal het ondertekeningsproces blijven opvoeren na de ondertekening van Lokonga. Hun belangrijkste doelwit is Madison van Leicester City.

Daarnaast bereidt Arsenal zich ook voor op de introductie van een nieuwe keeper en overweegt Bellerin’s mogelijke vervanging na het verlaten van het team. In de keeperspositie is Arsenal geïnteresseerd in John Stone van West Bromwich en Ramsdale van Sheffield United. goedkope voetbalshirts

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Madison deze zomer Leicester City zal verlaten, is Arsenal de laatste tijd inderdaad in verband gebracht met de lokale middenvelder en Arsenal besteedt nog steeds aandacht aan de situatie van Erdgau. De Noorse middenvelder is begonnen bij Real Madrid. Een voorbereiding op het seizoen, maar zijn toekomst in het Bernabéu-stadion is nog onbekend.

Nu Xhaka naar verwachting zal overstappen naar Roma, zal Arsenal ook prioriteit geven aan de introductie van de corresponderende middenvelder. Mogelijke doelen voor de Gunners zijn Brighton’s Bissoma en Wolves’ Ruben Neves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *