Arsenal en andere clubs zijn geïnteresseerd in het aantrekken van Naby Keita

Volgens berichten heeft Naby Keita, die een Liverpool Uit shirt draagt, zijn contract bij Liverpool nog steeds niet kunnen verlengen. Arsenal, Tottenham, Chelsea en andere Premier League-teams letten goed op en zijn van plan om de speler volgende zomer vrij te stellen van ondertekening.

De middenvelder moet dit seizoen nog spelen voor Liverpool vanwege een reeks blessures. Gezien de vorm van Nabickeita vorig seizoen en zijn verleden met blessures, aarzelde Liverpool om de Guinese middenvelder opnieuw vast te leggen. Nabiketa’s langdurige relatie met blessures stelt manager Klopp teleur.

De onderhandelingen tussen beide partijen zijn vastgelopen. Zelfs met blessures trekt Nabicetta, gekleed in een manchester united shirt ronaldo, nog steeds veel ongeëvenaarde aandacht, waaronder de Premier League. Chelsea, Arsenal en Tottenham zijn van plan om Naby Keita volgende zomer visumvrij vast te leggen.

Het bovenstaande is het rapport over “Arsenal en andere clubs zijn geïnteresseerd in het aantrekken van Naby Keita” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *